4 INGREDIËNTEN

SMALL GROUPS - BIG CARS - WILD PLACES - GOOD FOOD

ONZE FILOSOFIE

 

    Wij vinden dat iedereen het verdient om op ontdekkingsreis te gaan,

hoe kort of lang het avontuur ook is

SMALL GROUPS

BIG CARS

WILD PLACES

GOOD FOOD

SMALL GROUPS

Quality time met je eigen gezelschap tijdens een georganiseerde groepsreis; alles is geregeld dus kun je samen optimaal genieten van je trip.

Onze visie op een groepsreis is een goede mix van reizen met je vertrouwde clubje en gelijkgestemde mede-avonturiers. Overdag zit je met je gezin, partner of vrienden in je eigen gehuurde 4x4. Onderweg hebben we onderling contact via een walkie talkie. 

Komen we een wat lastigere offroad passage tegen? Dan tackelen we deze samen met de hele groep, uiteraard onder onze deskundige begeleiding.

 

Als we een heerlijk meertje of mooie waterval tegenkomen onderweg, stoppen we om een duik te nemen. Eten bereiden we samen voor, waarna chef Tomek er iets waanzinnig lekkers van maakt.

De een sprokkelt hout terwijl de ander zijn tent vast op zet en we gezamenlijk een fijne zitplek maken, want er gaat natuurlijk niks boven een gezellig kampvuur met goed gezelschap.

BIG CARS

We love big cars. En dan vooral het type dat op plekken kan komen waar de doorsnee sedan voor terugdeinst.

 

Ons wagenpark in Polen biedt een mix van solide, goed uitgeruste 4WD’s zoals Landcruisers en Landrovers. 

 

Als offroad-instructeur kan Tomek elke beginnende terreinrijder goed begeleiden. Elke auto heeft stevige All-Terrain of Mud-Terrain banden en recovery gear om elkaar uit de modder te trekken mocht het nodig zijn.

 

Deze auto’s geven je de mogelijkheid om net achter die ene berg te gaan kijken en om dat kleine stroompje niet als obstakel te zien om de volgende prachtplek te bereiken.

 

En zeg nou zelf; rijden in zo’n bak is best stoer toch?

WILD PLACES

Om de wildernis te bereiken gaan we het liefst van de gebaande paden.

 

We laten de drukke steden links liggen en komen door dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

 

Via kronkelweggetjes, rotsachtige bergpaden en glooiende groene velden nemen we je mee naar de pareltjes van de regio. En daar waar de natuur haar mooiste open plek biedt, zetten we ons kamp op.

 

Wat is er mooier dan ’s avonds alle sterren te kunnen zien of ‘s morgens je tent open te ritsen terwijl de eerste zonnestralen over de heuvels kruipen?

Lekker met je blote voeten in een fris beekje, adembenemende vergezichten, weg van de bewoonde wereld.

 

Zoek een mooi plekje voor je tent en rol die slaapzak maar uit. 

GOOD FOOD

Ben jij, net als wij, gek op lekker eten? 

Tomek is, naast ervaren chauffeur, paddenstoelenplukker en fervent bushcraft liefhebber, ook een professionele chef.

Met grote zorg bereiden wij voor iedere trip een menu voor met ingemaakte ingrediënten, huisgemaakte lekkernijen en verse streekproducten. Het liefst verwennen we je met onverwacht lekkere smaakcombinaties en lokaal comfort food.

 

Koken op open vuur op een prachtige plek in de natuur heeft iets speciaals. Grillen op de plaat, bakken in de Dutch oven, stoven in de ketel op de tripod, net even anders dan een doorsnee BBQ op de camping.

 

Iedereen helpt met de voorbereiding en de afwas en samen toveren we elke kampeerplek om tot openlucht restaurant, compleet met wiebeltafel en klapstoel.

En voor de momenten dat de chef even vrij heeft, weten wij precies bij welke eetgelegenheid de beste regionale specialiteiten worden geserveerd.

Op avontuurlijke 4x4 selfdrive vakantie in Europa

CONTACT

Suzanne Beulens

+31 (0)6 249 508 27

hello@further-adventures.nl

KvK nr. 30269791

BTW nr. NL003263577B62

Rekening nr.

NL88 KNAB 0403 8360 93

INFORMATIE

VOLG ONS EN MIS NIETS!

REISGARANTIE
logo-wit-kleur-garant-HQ.png
logo_eps_small_dp.png
NIEUWSBRIEF

Mis nooit aanbiedingen en het laatste nieuws - schrijf je nu in!

© 2020 by Further Adventures