4X4 MET INSTRUCTEUR

VERKEN EN VERLEG JE GRENZEN IN HET TERREIN 

Een avontuurlijk vriendenweekend of origineel bedrijfsuitje met 4x4 huurauto en instructeur als bijrijder

DATUM OP AANVRAAG
LOCATIE: ZUID POLEN OF NOORD ROEMENIE
TOURCODE: PL003IN

Heb je altijd al eens off-road willen rijden in goed uitgeruste terreinwagen? Of heb je off-road ervaring en wil je je skills wat verder uitbreiden onder begeleiding? 

 

Verken en verleg je grenzen in het terrein met een instructeur op de bijrijdersstoel van je rental 4x4. Hij wijst je de weg en geeft uitgebreide aanwijzingen. Zo kun je obstakels overwinnen waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk zou zijn. En wel met je eigen voet op het gaspedaal! 

 

Rij door diepe modderpoelen, trotseer steile afdalingen en glibberige hellingen. Doorkruis rivieren, leid de wagen door diepe geulen en smalle passages en leer de mogelijkheden van de terreinwagen kennen. 

 

Kom je vast te zitten? Met behulp van lier, boomlinten, harpsluitingen, schep of rijplaten en veiligheidsinstructies gaan we er samen voor zorgen dat we er weer uit komen. Het gevoel nadat je een uitdagende passage hebt overwonnen is ongeëvenaard, en we durven zelfs te zeggen; een beetje verslavend!

 

Na elke dag vol outdoor avontuur keren we terug naar ons gezellig pension. Hier staat er een heerlijke maaltijd klaar en kun je de dag nog eens doornemen onder het genot van een lokaal biertje of likeurtje. De lunch is in het veld.

LEVEL:

Geen offroad ervaring nodig. Voor absolute beginners tot gevorderden die nog wat meer willen leren.

Banden spanning reguleren tijdens offroa
Testen hoe diep de geul is.jpg

Ben jij op zoek naar een origineel vriendenweekend of avontuurlijk bedrijfsuitje?

Bel, whatsapp of stuur een mailtje en we maken samen een plan.

Offroad begeleiding.jpg
Recovery met de lier.jpg