outdoor family.jpg

FAMILIEWEEKEND

HOE EN WANNEER JIJ HET WIL

 Ga op familie avontuur in de mooie natuur van Zuid Polen.

Geniet van prachtige off-road paden, gezellige picknicks, betoverende landschappen, de lokale cultuur, heerlijk eten en drinken

en de tijd met elkaar.

QUALITY TIME MET FAMILIE EN VRIENDEN 

Zuid Polen is een ideale plek voor een gezellige trip met leuke activiteiten en genoeg ruimte voor ontspanning – alles is mogelijk!

WANNEER

Het hele jaar door, op een datum die jou uitkomt. We matchen jouw wensen met de mogelijkheden van het seizoen.  

WIE

Voor families van alle mogelijke samenstellingen en leeftijden die op zoek zijn naar een uniek weekendje weg in de buitenlucht, met een focus op avontuur, lekker eten en kampvuur.

1/4
1/8

TERREIN RIJDEN

 

Zet je de terreinwagen in om samen de regio te ontdekken via rustige, onverharde paden langs heuvelachtige velden en door prachtige, wilde bossen?

Of ga je juist voor stoere off-road tracks met steile hellingen, dikke modderpoelen en een instructeur in je auto die je begeleid om elk obstakel te overwinnen?

 

 

In overleg passen we de intensiteit van de rit uiteraard aan aan de samenstelling en wensen van je gezelschap.

RELAXED OF ACTIEF

Er is vanalles te doen in de regio van de Woudkarpaten. Je kiest zelf hoe actief je je weekend wil maken.

 

Denk aan een klimpark, paardrijden, zwemmen in het Klimkówka meer, paintballen in het bos, bushcraft spellen, een uitdagende race tegen de klok met landkaart en kompas tijdens een spannende GPS tocht, een mooie natuurwandeling, skiën, op bezoek bij een kaasmaker, een kayaktocht of een historische route langs de regionale houten Unesco kerken en oorlogsbegraafplaatsen. 

En zie je jezelf aan het eind van de dag al zitten in een houtgestookte hottub met een lekker drankje in de hand?

1/5
1/7

ACCOMMODATIE

Heb je zin om back to basic te kamperen in de wilde natuur, compleet met BBQ en een kampvuur onder de sterrenhemel? Of word je liever wakker in een safari-style daktent? Je stelt je misschien direct een lekker zonnetje voor bij het openritsen van je tent, maar winterkamperen is minstens zo bijzonder!

Of verblijf je liever in een comfortabel pension met badkamer? Deze regio van Polen staat bekend om haar charmante agro-toeristische overnachtingsplekken en kleinschalige hotels.

ETEN EN DRINKEN

 

Privé chef Tomek staat met veel plezier klaar om je honger te stillen. Heb je zin in lokaal, biologisch lam van het spit met een biertje van de stadsbrouwer?

 

Of juist een á la carte menu bereid met regionale ingrediënten en een goed glas wijn?

Voor tijdens het off-road rijden en de outdoor activiteiten kunnen we zorgen voor een lekker lunchpakket of een outdoor picknick BBQ. Ook als je Poolse specialiteiten wil ontdekken bij een lokale eetgelegenheid, hebben wij een paar uitstekende adresjes.

 

En als je dan toch in Polen bent, is een wodka proeverij natuurlijk een geweldige ervaring!

1/6

ZUID POLEN: EEN VERRASSENDE EN AVONTUURLIJKE SETTING

VOOR QUALITY TIME MET JE FAMILIE