top of page
Op offroad reis in het voorjaar.jpg

FLEXIBEL BOEKEN

Hoe kan ik zo’n mooi avontuur reserveren?

Reserveren en boeken

Flexibel boeken

Het plannen en boeken van een reis is onderdeel van de voorpret. Maar in deze roerige tijden zitten er toch wat meer haken en ogen aan. Als kleinschalige reisorganisatie kunnen wij maximale flexibiliteit bieden. Lees hier hoe jij vol vertrouwen kunt boeken.

Reserveer je plek

Een mooie trip gevonden? Reserveer dan je plek per email of vul het reserveringsformulier in. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. 

Aanbetaling en bevestiging

Bij een boeking vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale reissom, met een minimum van €200,- per persoon. Het exacte bedrag van de aanbetaling staat altijd op de factuur vermeld die je per e-mail ontvangt van STO-garant. Als de tour definitief doorgaat ontvang je de factuur over het restbedrag, een informatiepakket met alle details en een handige meeneemlijst.

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Further Adventures gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl

Bij elk (reis)aanbod van Further Adventures op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

 

De werking 

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Further Adventures, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Further Adventures. Mocht Further Adventures voor het einde van jouw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt. 

Reis Voorwaarden

Wij zullen er alles aan doen om je reiservaring vlekkeloos en aangenaam te laten verlopen. Om de kans dat er toch iets mis gaat zo klein mogelijk te maken, beroepen wij ons op deze Reis Voorwaarden. Lees ze goed door, dan weet jij wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

STO GARANT

EEN VAKANTIE BOEKEN IN NIEUWE STIJL;

DAT VRAAGT OM FLEXIBELE VOORWAARDEN

Het plannen en boeken van een reis is onderdeel van de voorpret. Maar in deze roerige tijden zitten er toch wat meer haken en ogen aan.

 

Als kleinschalige reisorganisatie kunnen wij maximale flexibiliteit bieden. We zijn echte mensen die denken in oplossingen en gaan voor een persoonlijke aanpak en onderling overleg.

 

Dus wat er ook gebeurt voor of tijdens je reis: we doen er alles aan om er samen uit te komen.

Onbezorgd op 4x4 reis.jpg
FLEXIBELBOEKEN
Kampvuur in het bos

 

BOEK VOL VERTROUWEN EN

MET MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Tot 45 dagen voor vertrek

gratis omboeken of annuleren*

 

Financiële garantie via STO Garant

TOT 45 DAGEN VOOR VERTREK

GRATIS OMBOEKEN OF ANNULEREN*

Als jij om welke reden dan ook

toch liever niet op reis gaat,

kun je tot 45 dagen voor vertrek kosteloos*

omboeken of annuleren. No questions asked.

De keus om te reizen is jouw eigen beslissing.

* We rekenen 15 euro administratiekosten per geannuleerde boeking. 

Voor sommige reizen moeten wij vroeger dan

45 dagen voor vertrek aanbetalingen doen.

In dat geval brengen we je op de hoogte over de geldende annuleringsvoorwaarden voor je je reis boekt.

Outdoor avonturen
Weg van de bewoonde wereld.jpg

 

FINANCIELE GARANTIE VIA STO-GARANT

Further Adventures is aangesloten bij STO Garant. Dat is het alternatief voor het garantiefonds SGR, speciaal voor kleinschalige tour operators. 

 

Het feit dat wij aangesloten zijn bij STO Garant biedt jou als reiziger de garantie dat je jouw betaalde reissom terug ontvangt wanneer onze

reisorganisatie failliet gaat. 

 

Niet dat we dat van plan zijn, maar het geeft jou wel mooi de garantie om veilig je 4x4 tour te boeken!

bottom of page