VEILIGHEID

VEILIG OP ONTDEKKINGSREIS

Polen, Oekraïne en Roemenië zijn wellicht landen die voor jou klinken als onbekend terrein. Het onbekende karakter van dit relatief weinig bezochte deel van Europa maakt het wat ons betreft juist interessant, maar hoe zit het met de veiligheid?

EEN BETROUWBAAR LOKAAL NETWERK

De regio’s die we tijdens onze tours bezoeken zijn door het Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken aangegeven als veilig. (* CORONA UPDATE) We wonen in Zuid Polen en komen regelmatig in de regio’s waar we tours aanbieden. We hebben een uitgebreid netwerk om op terug te vallen mocht er zich ooit een vervelende situatie voordoen.

VOORBEREIDING OP RIJGEDRAG EN WEGKWALITEIT

De rijstijl en kwaliteit van de wegen in Polen, Oekraïne en Roemenië zijn anders dan je misschien gewend bent. Een avontuur zou geen avontuur zijn zonder de uitdagingen en een rauw randje. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op je 4x4 trip d.m.v. een rustige uitleg en duidelijke instructies over het lokale weggedrag en je huurauto bij aankomst. 

CRIMINALITEIT

De criminaliteit die zich voordoet in Polen, Oekraïne en Roemenië concentreert zich in stedelijke gebieden. Tijdens onze tours begeven we ons vooral in de natuur, weg van de bewoonde wereld. We hebben alle routes zelf uitgestippeld en meerdere keren gereden, en we kamperen alleen op plekken waar het is toegestaan.

EEN DEKKENDE REISVERZEKERING

Uiteraard doen wij ons uiterste best om de veiligheid tijdens onze tours zoveel mogelijk te bewaken. Toch is het van belang dat je zelf een dekkende reisverzekering afsluit voor je mee op pad gaat. 

CONTACT

Suzanne Beulens

+31 (0)6 249 508 27

hello@further-adventures.nl

KvK nr. 30269791

BTW nr. NL003263577B62

Rekening nr.

NL88 KNAB 0403 8360 93

INFORMATIE

VOLG ONS EN MIS NIETS!

REISGARANTIE
logo-wit-kleur-garant-HQ.png
logo_eps_small_dp.png
NIEUWSBRIEF

Mis nooit aanbiedingen en het laatste nieuws - schrijf je nu in!

© 2020 by Further Adventures