VEILIGHEID

VEILIG OP ONTDEKKINGSREIS

De reisbestemmingen van Further Adventures zijn wellicht gebieden die voor jou klinken als onbekend terrein. Het onbekende karakter van deze relatief weinig bezochte landen maakt het wat ons betreft juist interessant, maar hoe zit het met de veiligheid?

EEN BETROUWBAAR LOKAAL NETWERK

We houden de veiligheidssituatie in de landen en regio’s die we tijdens onze tours bezoeken goed in de gaten. We komen regelmatig in de regio’s waar we tours aanbieden en we hebben een uitgebreid netwerk om op terug te vallen mocht er zich ooit een vervelende situatie voordoen.

VOORBEREIDING OP RIJGEDRAG EN WEGKWALITEIT

De rijstijl en kwaliteit van de wegen in landen waar we tours aanbieden zijn anders dan je misschien gewend bent. Een avontuur zou geen avontuur zijn zonder de uitdagingen en een rauw randje. Wij bereiden je zo goed mogelijk voor op je 4x4 trip d.m.v. een rustige uitleg en duidelijke instructies over het lokale weggedrag bij aankomst. 

CRIMINALITEIT

De criminaliteit die zich voordoet in regio's waar we tours aanbieden concentreert zich in stedelijke gebieden. Tijdens onze tours begeven we ons vooral in de natuur, weg van de bewoonde wereld. We hebben alle routes zelf uitgestippeld en meerdere keren gereden, en we kamperen alleen op plekken waar het is toegestaan.

EEN DEKKENDE REISVERZEKERING

Uiteraard doen wij ons uiterste best om de veiligheid tijdens onze tours zoveel mogelijk te bewaken. Deelname aan een Further Adventures tour is op eigen risico. Elke deelnemer dient zelf een dekkende reisverzekering af te sluiten. Bij ontmoeting ontvang je een vrijwaringsclausule ter ondertekening voor aanvang van de tour.