top of page
Op offroad reis in het voorjaar.jpg

JE REIS BOEKEN

Hoe kan ik zo’n mooi avontuur reserveren?

Reserveren en boeken

Reserveer je reis

Een mooie trip gevonden? Reserveer dan je plek per email of vul het reserveringsformulier in. Zodra wij je email of reserveringsformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. 

Aanbetaling en bevestiging

Bij een boeking vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale reissom, met een minimum van €200,- per persoon. Het exacte bedrag van de aanbetaling staat altijd op de factuur vermeld die je per e-mail ontvangt van STO-garant. Als de tour definitief doorgaat ontvang je de factuur over het restbedrag, een informatiepakket met alle details en een handige meeneemlijst.

Garantie geregeld: STO Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Further Adventures gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Je kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vind je op www.sto-garant.nl

Bij elk (reis)aanbod van Further Adventures op deze website lees je of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

 

De werking 

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op je boeking, dan betaal je de reissom niet aan Further Adventures, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Further Adventures. Mocht Further Adventures voor het einde van jouw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt. 

Flexibiliteit voorop

Het plannen en boeken van een reis is onderdeel van de voorpret. Als kleinschalige reisorganisatie kunnen wij maximale flexibiliteit bieden. We zijn echte mensen die denken in oplossingen en gaan voor een persoonlijke aanpak en onderling overleg. Dus wat er ook gebeurt voor of tijdens je reis: we doen er alles aan om er samen uit te komen.

Reisvoorwaarden

Wij zullen er alles aan doen om je reiservaring vlekkeloos en aangenaam te laten verlopen. Om de kans dat er toch iets mis gaat zo klein mogelijk te maken, beroepen wij ons op deze Reis Voorwaarden. Lees ze goed door, dan weet jij wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

Annuleringsvoorwaarden

Voor je een reis boekt bij Further Adventures ontvang je een info map waarin je de annuleringsvoorwaarden vindt die van toepassing zijn op de door jou gekozen reis.

STO GARANT
FLEXIBELBOEKEN
bottom of page