top of page

4 INGREDIËNTEN

SMALL GROUPS - BIG CARS - WILD PLACES - GOOD FOOD

 

    Wij vinden dat iedereen het verdient om op ontdekkingsreis te gaan,

hoe kort of lang het avontuur ook is

orange SMALL GROUPS BIG CARS WILD PLACES.jpg

SMALL GROUPS

Avontuurlijke groepsreizen met een overzichtelijk gezelschap; reizen in kleine groepen geeft je de mogelijkheid om samen met gelijkgestemden op een veilige en aangename manier een mooie ervaring te hebben. Er is meer flexibiliteit, genoeg mogelijkheid om aansluiting te vinden en je hebt meer persoonlijke ruimte. En, reizend in een kleine groep krijg je de kans om je meer een reiziger te voelen dan toerist.

 

Overdag zit je met je gezin, partner of vrienden in je eigen terreinwagen of gehuurde 4x4. Onderweg hebben we onderling contact via een walkie talkie. Komen we een wat lastigere offroad passage tegen? Dan tackelen we deze samen met de groep, uiteraard onder onze deskundige begeleiding.

 

Tijdens een kampeerreis is er genoeg ruimte om je eigen slaapplek voor te bereiden om vervolgens van het kampvuur te genieten. Bij een hotelreis heb je als kleine groep meer mogelijkheden om op een veilige en aangename manier een tafel te delen. Zo kun je zorgeloos en optimaal genieten van je trip.

Screenshot 2020-04-28 at 13.57.21.png

BIG CARS

We love big cars. En dan vooral het type dat op plekken kan komen waar de doorsnee sedan voor terugdeinst. Dat klinkt vast bekend voor de gemiddelde terreinwagen eigenaar.

 

Maar als je nou zelf geen 4x4 hebt verhuren wij, in combinatie met onze tours, solide, goed uitgeruste 4WD’s zoals Landcruisers en Landrovers. Als offroad-instructeur kan Tomek elke terreinrijder goed begeleiden tijdens de 4x4 reis, van beginner tot gevorderd.

 

Terreinwagens geven je de mogelijkheid om net achter die ene berg te gaan kijken en om dat riviertje of die modderpoel niet als obstakel te zien om de volgende prachtplek te bereiken. 

 

En dat is nou precies waar het wat ons betreft om draait in een offroad avontuur.

WILD PLACES

Om de wildernis te bereiken gaan we het liefst van de gebaande paden. We laten de drukke steden links liggen en komen door dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

 

Via kronkelweggetjes, rotsachtige bergpaden en glooiende groene velden nemen we je mee naar de pareltjes van de regio. Pensions en hotels worden met zorg geselecteerd en tijdens de kampeer reizen zetten we ons kamp op daar waar de natuur haar mooiste open plek biedt.

 

Wat is er mooier dan ’s avonds alle sterren te kunnen zien of ‘s morgens je tent open te ritsen terwijl de eerste zonnestralen over de heuvels kruipen? Lekker met je blote voeten in een fris beekje, adembenemende vergezichten, weg van de bewoonde wereld.

 

Of geniet na een dag vol outdoor avontuur en uitdaging lekker bij de houtkachel in een gezellig pension, met een lokaal likeurtje binnen handbereik.  

GOOD FOOD

Ben jij, net als wij, gek op lekker eten? 

Tomek is, naast ervaren chauffeur, paddenstoelenplukker en outdoor liefhebber, ook een professionele chef. 

Ons doel is om aan elke trip een aantal smakelijke elementen toe te voegen. Dat kan ‘m zitten in plekken die we bezoeken waar er met passie voor lokale ingrediënten wordt gewerkt, eten op plekken waar de beste regionale specialiteiten worden geserveerd of overheerlijke picknick lunches in het veld. Koken op open vuur op een prachtige plek in de natuur heeft iets speciaals. Grillen op de plaat of stoven in de Dutch oven; net even anders dan een doorsnee BBQ. 

Voor de all-in kampeerreizen bereiden wij met zorg een menu voor met ingemaakte ingrediënten, huisgemaakte lekkernijen en verse streekproducten. Het liefst verwent chef Tomek je met onverwacht lekkere smaakcombinaties en lokaal comfort food. 

 

Iedereen helpt met de voorbereiding en de afwas en samen toveren we elke kampeerplek om tot openlucht restaurant, compleet met wiebeltafel en klapstoel.

 

bottom of page