top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Fijnproeven in de buitenlucht

Chef Tomek heeft het roestvrijstalen aanrecht van het restaurant een paar jaar geleden omgeruild voor het koken op open vuur in de buitenlucht. En het resultaat hiervan gaat niet zomaar voorbij aan onze gasten!Lekker eten op spectaculaire locaties


Tijdens onze trips gaan de Petromax Dutch Oven en Hanging Fire Bowl altijd mee. En reken maar dat daar lekkere outdoor hapjes uit tevoorschijn komen. Koken op open vuur op een prachtige plek in de natuur heeft iets speciaals. Grillen op de plaat of stoven in de Dutch oven midden in de bossen; net even anders dan een doorsnee BBQ.

Tijdens onze off-road reizen kunnen we het niet laten om onze gasten te verwennen met ingemaakte ingrediënten, huisgemaakte lekkernijen en verse streekproducten. En gelukkig wordt dat meestal erg gewaardeerd.
Fire & Ice: koken op open vuur in de sneeuw


Het zuiden van Polen trakteerde ons op een dik pak sneeuw de afgelopen maanden: heerlijk om mooie offroad ritten te maken door het winterse landschap en kampvuur te maken om boven te koken. Onze sponsor op het gebied van "grilling and outdoor cooking" Petromax, bevoorraadde ons met het nodige robuuste kookspul en met veel plezier gingen we aan de slag voor een camp cooking photoshoot in de sneeuw.


Het resultaat hiervan vind je in het online off-road adventure travel magazine Beyond Boundaries. Klik op de foto om het hele artikel en de lekkere recepten te bekijken.En als er dan toch zo'n mooie laag sneeuw ligt is het natuurlijk prachtig om een mooie 4x4 rit te maken...
Onze favoriete recepten uit de Dutch Oven


Benieuwd naar meer lekkere outdoor recepten? Bekijk hier één van onze favoriete gerechten uit de Petromax Dutch Oven in een artikel voor online off-road adventure travel magazine Beyond Boundaries.


Eet smakelijk!


234 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page