top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

4x4 Vakantiebeurs op 22 en 23 oktober 2022

Bijgewerkt op: 14 okt. 2022

Ook dit jaar organiseert de Land Rover Club Holland de 4x4 Vakantiebeurs; dé plek voor je voorbereiding op een avontuurlijke offroad vakantie of overland expeditie met jouw 4x4 auto.


En wij zijn er weer bij! Inclusief de groene Toyota Landcruiser waarmee we onze kleinschalige 4x4 reizen begeleiden. Na een super geslaagde eerste keer op de 4x4 beurs in 2021, kijken we uit naar een weekend lang 4x4 voorpret op het evenementen terrein Watergoed in Valburg.


Ben jij er ook bij? Wij kijken er naar uit om nieuwe avonturiers te ontmoeten en bekenden opnieuw te begroeten. We luisteren graag naar jouw offroad vakantie plannen en vertellen met plezier over onze 4x4 reizen en overland expedities.Alvast even spieken? Check hier ons reisprogramma voor 2023. Op de beurs vertellen we je graag over de ins en outs.

Live reispresentatie op zaterdag 22 oktober om 12:00

Naast dat we je graag ontvangen op onze stand, nodigen we je op zaterdag 22 oktober om 12:00 uit in de Kapschuur voor een presentatie over onze gaafste 4x4 reizen van 2023. Mooie plaatjes, achtergond info, een blik op de toekomst en genoeg ruimte voor jouw vragen.


Met plezier legt Suzanne live uit hoe we onze 4x4 Adventures "Further" maken.


Bezoekersinformatie 4x4 vakantiebeurs

Het bezoeken van de 4x4 vakantiebeurs is gratis, je hoeft niet te reserveren. Meer bezoekersinformatie over wat er allemaal te zien en doen valt, route en parkeren vind je op de website van de 4x4 vakantiebeurs:See you there!

Tomek & Suzanne243 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page