• Suzanne

4x4 Vakantiebeurs op 22 en 23 oktober 2022

Ook dit jaar organiseert de Land Rover Club Holland de 4x4 Vakantiebeurs; dé plek voor je voorbereiding op een avontuurlijke offroad vakantie of overland expeditie met jouw 4x4 auto.


En wij zijn er weer bij! Inclusief de groene Toyota Landcruiser waarmee we onze kleinschalige 4x4 reizen begeleiden. Na een super geslaagde eerste keer op de 4x4 beurs in 2021, kijken we uit naar een weekend lang 4x4 voorpret op het evenementen terrein Watergoed in Valburg.


Ben jij er ook bij? Wij kijken er naar uit om nieuwe avonturiers te ontmoeten en bekenden opnieuw te begroeten. We luisteren graag naar jouw offroad vakantie plannen en vertellen met plezier over onze 4x4 reizen en overland expedities.Alvast even spieken? Check hier ons reisprogramma voor 2023. Op de beurs vertellen we je graag over de ins en outs.

Het bezoeken van de 4x4 vakantiebeurs is gratis, je hoeft niet te reserveren. Meer bezoekersinformatie over wat er allemaal te zien en doen valt, route en parkeren vind je op de website van de 4x4 vakantiebeurs:See you there!

Tomek & Suzanne62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven