top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

4x4 Vakantiebeurs op 21 en 22 oktober 2023

Ook dit jaar organiseert de Land Rover Club Holland de 4x4 Vakantiebeurs; dé plek voor je voorbereiding op een avontuurlijke offroad vakantie of overland expeditie met jouw 4x4 auto.


En wij zijn er weer bij! Inclusief de groene Toyota Landcruiser waarmee we onze kleinschalige 4x4 reizen begeleiden. Na twee super geslaagde edities op de 4x4 beurs in 2021 en 2022, kijken we uit naar een weekend lang 4x4 voorpret op het evenementen terrein Watergoed in Valburg.


Ben jij er ook bij? Wij kijken er naar uit om nieuwe avonturiers te ontmoeten en bekenden opnieuw te begroeten. We luisteren graag naar jouw 4x4 vakantie plannen en vertellen met plezier over onze 4x4 reizen en overland expedities.Alvast even spieken? Check hier ons reisprogramma voor 2024. Op de beurs vertellen we je graag over de ins en outs.


Bezoekersinformatie 4x4 vakantiebeurs

Het bezoeken van de 4x4 vakantiebeurs is gratis, je hoeft niet te reserveren. Meer bezoekersinformatie over wat er allemaal te zien en doen valt, route en parkeren vind je op de website van de 4x4 vakantiebeurs:See you there!

Tomek & Suzanne178 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page