top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

4x4 Vakantiebeurs op 23&24 oktober

Op 23 & 24 oktober organiseert de Land Rover Club Holland de 4x4 Vakantiebeurs; dé plek voor je voorbereiding op een avontuurlijke vakantie of overland expeditie met jouw 4x4.


En wij zijn er bij! Samen met 4WD Travel staan we klaar voor een weekend lang 4x4 voorpret op het evenementen terrein Watergoed in Valburg (tussen Arnhem en Nijmegen).


Onze groene Toyota Landcruiser 78 wordt in vol ornaat tentoongesteld en wij staan er met rode wangen van enthousiasme naast om te luisteren naar jouw vakantieplannen en te vertellen over onze 4x4 reizen en expedities.Alvast even spieken? Check hier ons reisprogramma voor 2022. Op de beurs vertellen we je graag over de ins en outs.

Het bezoeken van de 4x4 vakantiebeurs is gratis, je hoeft niet te reserveren en de organisatie vraagt om je QR code bij binnenkomst. Meer bezoekersinformatie over wat er allemaal te zien en doen valt, route en parkeren vind je op de website van de 4x4 vakantiebeurs:See you there - We kijken er nu al naar uit om kennis met je te maken!456 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page