top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Offroad verhalen in 4WD Magazine

Joehoe! Mijn allereerste column ooit is een feit.


Geen weg meer terug, het staat gedrukt op mooi mat papier tussen een bonte selectie van 4x4 nieuws, plaatjes van blinkende terreinwagens, auto onderdelen en offroad reisverhalen in 4WD Magazine.


De column lees je hier.Ook schreef ik een artikel over een offroad reis door de Poolse Woudkarpaten die we samen met 4WDTravel.nl organiseerden afgelopen (en komende) herfst.


Hier alvast een kleine sneak preview:


"De modderspetters vliegen in het rond. De uitlaat blaast bellen onder het wateroppervlak. Het is tijd voor de lier. De hele groep is er als de kippen bij. De één staat klaar om te filmen terwijl de ander zijn mouwen opstroopt om te helpen met lieren. Laarzen zakken diep weg in de zachte ondergrond. Het sleepoog is met moeite te lokaliseren onder een dikke laag bruine drab.
Aangemoedigd vanaf de zijlijn trekt onze voorganger ons uit de modder. Ook de rest van het konvooi heeft moeite om in een keer door de poel te raken. Applaus en gejuich klinken door het woud wanneer de volgende wagens om beurten bevrijd worden."

Benieuwd naar het hele artikel? Bestel het magazine via deze link.Zelf mee op 4x4 reis naar de Woudkarpaten?


Word je enthousiast van modderspetters, mooie herfstkleuren en ronkende motoren terwijl de lier overuren maakt? Komende herfst organiseren we weer een trip naar de Woudkarpaten, voor de gevorderde 4x4 liefhebber. Bekijk het aanbod hier.
87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page