top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Onbezorgd op pad

Onbezorgd een vakantie plannen zoals vroeger (lees: een jaar geleden) is iets wat lastig meer voor te stellen is. Die zorgen zetten ons als 4x4 reisorganisatie natuurlijk ook aan het denken.


Is het gepast om na een persconferentie met nieuwe corona maatregelen een vrolijk Facebook bericht te plaatsen met het vakantieaanbod van 2021? En hoe moet dat met annuleringen?

Tja. Eigenlijk is er maar één oplossing: flexibilteit.


Nou zijn wij van nature flexibele mensen dus dat schikt.

En we zijn een kleine organisatie zonder vastgeroeste structuren. Dus die dingen die ons aan het denken zetten, zetten we ook net zo makkelijk om in nieuwe plannen om jou als reiziger zoveel mogelijk tegemoet te komen.Aangepaste boekingsvoorwaarden


Als je een 4x4 vakantie boekt in 2021, vragen wij om een aanbetaling van 150€ per persoon. De restbetaling hoef je pas 30 dagen voor aanvang van je off-road reis te voldoen. Tot die 30 dagen voor vertrek mag je zonder opgaaf van reden kosteloos omboeken of annuleren en maken wij het aanbetalingsbedrag terug naar je over.


Meer over onze flexibele boekingsvoorwaarden en corona-safe maatregelen lees je hier.

Toch nog niet helemaal duidelijk? Aarzel niet om te bellen, mailen of een bericht te sturen via Whatsapp of Messenger, we gaan graag met je in gesprek.


Voor nu: blijf gezond, blijf positief en blijf vooral dromen!
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page