top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Een 4x4 roadtrip: de ideale vakantie van 2021

Bijgewerkt op: 8 mei 2022

Terwijl we steeds vaker om ons heen horen “ik ben er helemaal klaar mee”, groeit bij ons het gevoel: “we zijn er helemaal klaar voor”!

De Landcruiser heeft zijn portie onderhoud weer gehad en is klaar om opnieuw van de gebaande paden te gaan en jou mee te nemen naar de mooiste en meest afgelegen plekken van Europa.Vakantie vieren; hoe ging dat ook alweer?


De lentekriebels nodigen uit tot meer tijd in de buitenlucht en langzaam maar zeker durft “de mensch” weer een beetje vooruit te kijken naar wat er straks allemaal weer mogelijk is. Kiezen uit alle mooie, bijzondere bestemmingen, de voorpret, checklijstjes, je spullen inpakken en gaan…


Ook wij voelen een soort onrust om de Landcruiser in te pakken en er op uit te trekken. En het liefst doen we dat met een paar stoffige terreinwagens in de achteruitkijkspiegel en een klein groepje gelijkgestemde avonturiers rond het kampvuur.Kleinschalige self-drive 4x4 vakantie in Europa


Omdat vakantie vieren anno 2021 net iets anders zal zijn dan anders, zijn we blij dat we kleinschalige 4x4 reizen kunnen aanbieden, binnen Europa en lekker in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan een off-road trip via de fenomenale bergkammen van de Roemeense Karpaten of een overland ontdekkingsreis langs de verborgen bergroutes van de Balkan.
Met gezonde afstand op off-road avontuur​


Overdag zit je in je eigen reisbubbel; met je eigen gezelschap in je eigen terreinwagen of 4x4 huurauto. Wij bereiden een prachtige route voor en in konvooi rijden we achter elkaar, gaan we van de gebaande paden en zoeken plekken op waar weinig mensen zijn. Je kiest zelf een mooi plekje om je rooftoptent uit te klappen of je tentje op te zetten en samen zorgen we voor een kampvuur dat groot genoeg is om er met z'n allen van te kunnen genieten.


Je vakantieland ontdekken tijdens een self-drive 4x4 roadtrip, genieten van een knisperend kampvuur onder de sterren en wakker worden midden in de natuur. Vakantie 2021: let's go!

Lijkt dit je wat? Ontdek hier jouw avontuurlijke 4x4 vakantie!De 4x4 expeditie huurauto in aanbouw


Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de Further Adventures 4x4 huurauto; een volledig uitgeruste Toyota Landcruiser 100 met daktent en alles wat je je maar kunt wensen op een overland vakantie of offroad expeditie. Maar daarover binnenkort meer.

Dus wat ons betreft: Kom maar op met die toekomst!1.438 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page