top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Op vakantie met een 4x4 huurauto; wat zijn de voordelen?

Bijgewerkt op: 4 okt. 2021

Omdat niet iedereen een terreinwagen op de stoep heeft staan, hebben wij een Toyota Landcruiser 100 omgebouwd tot volledig uitgeruste 4x4 huurauto voor de door ons georganiseerde offroad vakantiereizen en expedities.


Onder de naam Monki heeft deze bolide al heel wat gravelpaden, boswegen en rotsige tracks doorstaan. Zowel onervaren chauffeurs als terreinwagenbezitters die kozen voor het gemak van een "fly & drive", hebben het plezier gehad om met deze betrouwbare, oersterke en comfortabele 4x4 kampeerauto te genieten van de mooiste tracks van het oosten.De voordelen van een 4x4 huurauto op een rijtje


Let's face it; het is geen goedkoop grapje om een terreinwagen te bezitten. Dat kan een drempel zijn om er één aan te schaffen. Maar zo'n 4x4 met daktent geeft natuurlijk wel fantastische vakantie mogelijkheden!Heb je een eigen terreinwagen?


Ookal heb je een glimmende Landrover, Jeep, of Landcruiser voor de deur staan, soms kun je in de knoop komen met je vakantiedagen. Dan is zo'n 4x4 huurauto die klaarstaat op je vakantiebestemming 1500km verderop best een uitkomst. Ook hoeft je eigen wagen die kilometers over asfalt niet te maken en kan hij zijn krachten sparen voor het echte terrein dichter bij huis.

 

Heb je geen 4x4?


Door een offroad vakantie te boeken met een 4x4 huurauto, hoef je je gaan zorgen te maken over aanschaf van een terreinwagen, onderhoud, reparaties, parkeervergunningen, wegenbelasting, stalling of autoverzekeringen. Gewoon lekker je spullen inpakken en gaan, je 4x4 huurauto staat klaar voor het offroad avontuur.


Je leert over de mogelijkheden van de auto in het terrein en maakt kennis met een unieke manier van reizen tijdens een avontuurlijke outdoor vakantie. En je komt op plekken die je als "normale toerist" niet snel zou bereiken.


Wij zorgen voor een goed onderhouden, compleet uitgeruste 4x4 kampeerauto met alle toebehoren en je kunt zo op pad. Of beter gezegd; van het pad!


Wil je met meer dan één 4x4 huurauto op pad? Geen probleem!


Wellicht wil je met een vriendengroep op pad en passen jullie niet allemaal in de Landcruiser. Of misschien is de wagen al verhuurd. Geen probleem, via onze partners kunnen we extra 4x4 huurauto's regelen. Zo kan iedereen mee.Geen offroad ervaring nodig


En mocht je denken dat je een ervaren offroader moet zijn om deze auto te kunnen huren en besturen? Nope, we verhuren de terreinwagen in combinatie met een door ons begeleide reis. Dat betekent dat wij je begeleiden tijdens het terreinrijden en dat we klaar staan om uitleg te geven over de ins en outs van je 4x4 huurauto.Flexibiliteit met ophalen en inleveren


De 4x4 huurauto staat in Polen, maar is ook regelmatig onderweg. Wij overleggen graag met je wat een handige plek is om de terreinwagen op te halen voor het begin van je 4x4 vakantie. Ook het inleverpunt bespreken we samen. Zo kies je zelf wat voor jou het gemakkelijkst is; kies je voor een fly and drive of train & drive? Of rij je liever met je eigen auto naar de afgesproken plek om daar je vakantietas over te pakken naar de Landcruiser? Alle opties zijn bespreekbaar, flexibiliteit voorop!


Gemak en avontuur in één: je vakantieland ontdekken tijdens een self-drive 4x4 roadtrip in een volledig uitgeruste huurauto.

Lijkt dit je wat? Ontdek hier jouw avontuurlijke 4x4 vakantie met huurauto!


513 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page