top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Vol nieuwe plannen de wintertijd in!

Weer een uurtje erbij gesprokkeld, en die tijd kwam goed van pas. Wat waren we druk met het plannen en uitwerken van allerlei mooie avontuurlijke 4x4 reizen voor 2022...


Na een hoop research en contact met inspirerende partners hebben we onze 4x4 tourkalender voor het volgend jaar samengesteld. En de eerste boekingen zijn zelfs al een feit!Ambitieus


We hebben het woord "ambitieus" al horen vallen als reactie op de plannen. En daar sluiten we ons vol trots bij aan. Wie plant er nou een 6 weekse overland expeditie naar Centraal Azië op het moment dat de grenzen nog niet open zijn? Of een herfsttrip naar het Arctisch schiereilnd Kola, terwijl Rusland nog geen toeristenvisa afgeeft?


Ik zeg maar zo: "remember the future". Op een dag kan het weer. En dan zijn wij er klaar voor.


4x4 Vakantiebeurs


Vorig weekend stonden we samen met 4WD Travel en vele andere reis aanbieders en 4x4 offroad accessoire merken op de 4x4 Vakantiebeurs, georganiseerd door Land Rover Club Holland Twee dagen langen hebben we geluisterd naar avontuurlijke reisplannen, verhalen over net gekochte expeditie wagens en voorbereidingen op overland avonturen. En vol enthousiasme hebben we verteld over onze gemaakte en geplande 4x4 reizen.


Het was een fantastisch evenement en we zijn blij dat zoveel mensen langskwamen om kennis te maken, even hallo te zeggen of gewoon lekker voor een kopje Poolse bietensoep, bedankt!


Nieuwsgierig naar een 4x4 avontuur in 2022? Check hier het reisprogramma. We vertellen je graag meer over de ins en outs.


173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page